Fem pizza i sortim al parc a esmorzar-la (classe grisa)

A la classe grisa fem pizzes casolanes! Primer de tot, estirem les bases de pizza sobre la taula i oferim diferents ingredients com tomàquet, pernil dolç, formatge i orenga. Cada infant participa posant l’ingredient que més li ve de gust i un cop ja estan fetes anem a la cuina a portar-les. La nostra cuinera Carmen ens les posa al forn i l’endemà anem a recollir-les per portar-les al parc i fer un petit pic-nic tots plegats.

Fem una petita excursió on podem gaudir directament de l’entorn i el paisatge que rodeja l’escola. Anem poc a poc, al ritme de les nostres passes, i anem descobrint arbres, floretes, podem veure ocellets, gossos…Quan arribem a una ombra ens asseiem i esmorzem la pizza. Després continuem caminant agafats de la corda i arribem al parc on tots i totes podem gaudir d’una estona de joc a l’aire lliure. Tornem a l’escola ben contents i cantant moltes cançonetes com la del Gegant del Pi, el sol, solet o el cargol treu banya.