Els primers dies a la classe Xaloc

Hem començat un nou curs amb moltes ganes i amb molta il·lusió. Per alguns infants, aquest ja és el seu segon o fins i tot tercer any al Gegant del Pi, així que tornar-nos a veure després de les vacances d’estiu, és un moment d’alegria i d’esperats retrobaments. Ja al mes de juliol, parlàvem de lo bé que ho passaríem a la classe Xaloc, així que molts ja venien amb la intenció de descobrir totes les coses noves que ens estaven esperant a la nova aula.

No tot han estat retrobaments, ja que nous companys han vingut per formar part del grup: l’Haritz, la Nekane, el Guillem, l’Ariana, la Mariona i la Lucia. Ha estat bonic veure com la resta dels infants els han acollit amb molt d’afecte i de seguida s’han sentit a gust a la classe.

Gràcies a l’Emma, la Maia, el Guim, el Gael, el Teo, l’Albert, l’Aleix, l’Aina, l’Eloi, l’Olivia i la Mía Valentina que han facilitat l’adaptació dels seus companys i de seguida s’ha creat una sensació de grup.

Encara hi ha dies en els quals alguns infants ploren en el moment de la separació amb les seves famílies, però a poc a poc es van trobant més segurs a l’aula i es deixen consolar per nosaltres, les educadores.

Després dels primers dies, notem que l’ambient a la classe és força relaxat i que els infants gaudeixen en els diferents racons de joc de l’aula.

Ens espera tot un curs per compartir, per reforçar vincles i per viure experiències noves. Esperem que tots gaudim d’aquesta etapa tan important en la vida dels vostres fills i filles i que dia a dia vagin adquirint nous aprenentatges i vivències inoblidables.