Llum i foscor a la classe Rosa.

Hem començat un nou trimestre amb molta alegria i moltíssima energia. Estem notant com molts dels nens i nenes de la classe estan canviant i cada cop són més autònoms.

Com ja sabeu, durant el primer trimestre vam crear un nou racó a la classe: La Llum i la foscor. En aquest racó podem treballar molts sentits d’una manera ben diferent. Nosaltres vam començar posant una taula de llum, elements amb transparències de diferents colors i textures i amb un parell de panells lluminosos que provoquen l’efecte d’un cel ple d’estels.

Quan obrim el racó, entrem de 4 en 4 perquè cadascú pugui tenir el seu espai i el seu moment per gaudir plenament d’aquesta experiència sensorial tan bonica. Els infants ja coneixen com ho treballem i són molts respectuosos entre ells/es, de fet ho fan genial!!

Us deixem un petit recull d’imatges perquè pugueu veure com assaboreixen aquest espai.