Mirem l’orla de la classe: Aula Groga

Durant els darrers dies, abans de les vacances de Nadal,  el Tió va cagar alguns regals per la nostra aula i també, l’orla amb les fotografies de tots els infants i educadores que formem part de la classe Groga.

L’orla és un recurs que utilitzen totes les aules i sempre els hi regalem una  als infants i a  les seves famílies perquè considerem que és una eina que ajuda a conèixer i identificar als seus companys i companyes.

A la classe Groga, l’orla està ubicada en un mòdul de fusta, ja que pensem que, ara mateix és el lloc on més accessible la tenen i així,  poden observar-la sempre que vulguin.

Amb aquest recurs els infants començaran a prendre consciència de la seva pròpia imatge i mica en mica, seran capaços/-ces d’identificar als seus companys i a si mateixos.