Un racó per amagar-se a la classe Mestral.

A l’aula Mestral hem volgut oferir un racó nou pels infants, per amagar-se.

Aquest està ubicat a l’aula en l’espai de moviment, a sota de l’armari hem posat unes teles penjades i separades entre elles que dona l’opció a poder-se amagar, hi ha uns mòduls on els nens i nenes poden estar asseguts o estirats molt còmodes mentre jugant entre ells.

Són moments de la vida a l’escola que ajuden als nens i nenes a anar prenent consciència de grup amb vivencies emocionals i especials.

Per uns instants es produeix la màgia a desaparèixer, se senten invisibles…; els infants jugant a amagar-se pel plaer de ser trobats i s’agafen el seu temps per fer-se visible i és quan es troben les mirades dels seus companys /es i amb les educadores. Són moments d’emoció i rialles grupals.

Us deixem un petit recull de fotografies d’aquestes estonetes.